Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pediatrul ne-a recomandat Colargol pentru nasuc infundat. Ceva experiente din partea unei mamici?

Raspuns mamica: "Am folosit si eu o singura data! E eficient dar sa nu te sperii ca ii va colora narile in rosu si cand vei curata nasucul mucii vor fi de culoarea sangelui! E un preparat farmaceutic nu foarte scump si eficient! Nu am pus de mai multe ori ca nu a fost nevoie."

Raspuns mamica: "Mi s-a recomandat si mie de catre medicul pediatru dar sincer nu am folosit pentru ca nu este permis decat o data pe zi, va recomand tetrisal, este cu apa de mare si foarte bun sau serul fiziologic din care puteti pune de cate ori este nevoie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.