Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa am scurgere mamelonara la 25 de saptamani?

Raspuns mamica: "Da, se intampla acest lucru multor femei si este un proces perfect normal, acea secretie laptoasa este colostrul care este foarte important pentru copil, in timpul sarcinii sanii sufera, intre ghilimele sufera, niste transformari, se maresc, areola se inchide la culoare ..."

Raspuns mamica: "Da, este cat se poate de normal. Multe femei au scurgeri mamelonara cu mult timp inainte de a naste. In perioada sarcinii atat trupul, cat si sanii, sufera transformari. Se maresc, devin mai grei si mamelonul se inchide la culoare. Asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.