Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Mamici, in seara asta am descoperit "pedeapsa" cea mai buna pentru baiatul meu neastamparat: il trimit la coltul rusinii si trebuie sa numere ba pana la 10, ba pana la 20...se pare ca functioneaza :) La voi ce metode inventive apelati cand e vorba de pedepse?

Raspuns mamica: "Din punctul meu de vedere daca un copil stie de "coltul rusinii" este un copil cuminte. Ai mei daca ii pun la colt incep sa rada, sa se joace sau sa faca semne pe pereti. Inca nu am gasit pedeapsa care sa mearga la ei. Adevarul este ca eu nu prea ii pedepsesc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.