Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum pot proteja pielea fiului meu cand se duce la inot?

Raspuns mamica: "Cum sa o protejati impotriva cui, si de ce, este cumva mai sensibil si ii apar bubite, sau din ce cauza. Apa de la bazin daca mergeti la unul inchis este tratata, si foarte curata, daca mergeti la unul in aer liber atunci sunt sanse mari sa ia vreo bola contagioasa de piele."

Raspuns mamica: "Pentru a preveni inalbire si craparea pielii din cauza apei tratate cu clor din bazinul de inot, dupa ce a iesit din bazin trebuie sa faca dus si sa se dea cu ulei sau cu o crema hidratanta pe toata suprafata corpului. Aveti grija sa nu stea mai mult de o ora in bazin si sa nu manace inainte de a inota."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.