Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ati auzit de retentia testiculara? Stiti ca se opereaza la varsta de 1 anisor ?

Raspuns mamica: "Baietelul meu s-a nascut cu retentie testiculara si atunci ni s-a spus pa e posibil sa apara testiculul pana in varsta de 6luni, iar daca nu atunci i se va administra tratament medicamentos si dupa operatia. Nu a fost asa cum ni s-a spus. La varsta de 1 anisor a trebuit sa mergem la operatie, care a durat 1ora si 20minute. S-a vindecat repede si e fff bine ."

Raspuns mamica: "Avand in vedere ca sunt mama de fata, nu am auzit de retentia testiculara si am evitat de multe ori aceasta intrebare, nestiind despre ce e vorba. Am cautat pe net si am aflat despre ce e vorba si ca nu este o operatie complicata daca se face devreme - la varsta de 1 anisor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.