Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici singure, cum va descurtati cu educatia copiilor. Eu am 3, si ma descurc. Doar ca, uneori, imi vine sa-mi iau lumea-n cap.

Raspuns mamica: "Eu am doi copii mici, baiatul de 3 ani si fetita de 6 luni. Sunt zile (ca azi de exemplu) incare simt ca inebunesc, unul vrea sa il iau in brate, celalat vrea sa merg cu el la baie, fata vrea sa doarma, baiatul il apuca tipatul si jucatul, si tot asa... Tati e la serviciu toata ziua si nici nu intelege ca toata ziua cu copii nu pot zilnic sa fac curat sau mancare... Uneori si eu as vrea sa plec macar o zi si sa malinistesc singura!"

Raspuns mamica: "Si eu am 3 copii si recunosc ca am avut perioade cand ne-a fost greu, perioade cand mi-as fi dorit macar un moment in care sa fiu singura. Dar nu as schimba cu nimic viata mea agitata :), nu mi-as putea imagina cum ar fi fost sa nu am unul din copii, pur si simplu fiecare completeaza ceva din viata noastra."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.