Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum va dati seama ca un copil nu a supt suficient ?

Raspuns mamica: "Pai, spre exemplu, il cantaresti inainte si dupa masa, si astfel vezi daca a supt portia necesara varstei pe care o are, sau iti dai seam si mai usor, cand bebelusul plange ... daca este curat, nu are febra, nu are colici si e odihnit, si totusi plange, inseamna ca sigur ii este foame si nu a supt suficient."

Raspuns mamica: "Cand copilul nu asupt suficient atunci el iti va plange.Incearca sa il cantaresti dar atentie o data pe saptamana si cu acelas cantar si eventual dezbracat ,sau cel putin cu un body si mereu la fel il vei cantari,dar doar o data pe saptamana.Asa vei sti daca ia in greutate insemna ca se satura."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.