Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum pot sa-mi maresc productia de lapte?

Raspuns mamica: "In primul rand sa bei multe lichide, fara acid sau cofeina ..., poti incerca de asemenea ceaiuri pentru stimularea lactatiei si sunt si niste pastilute din cate stiu; nu am folosit doar am auzit; si conteaza foarte mult odihna, relaxarea, sa nu fii stresata si cel mai bun mod sa zic pentru a-ti mari productia este sa alaptezi cat mai des."

Raspuns mamica: "Se spune ca daca mananci ceapa calitatea si cantitatea de lapte se va mari. Sau ca daca bei un pahar de bere pe zi - cantitatea de lapte va creste. Nu stiu, nu le-am incercat pe propria piele, insa eu raman pe principiul - apa - cat de multa, ceaiuri si sucuri naturale."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.