Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce copii de 1-3 ani sunt pasionati de prize ?

Raspuns mamica: "Baiatul meu nu a fost nici o data pasionat de prize; acum are doi ani si patru luni si pot sa spun linistita ca nu am avut nici o data probleme cu prizele. Oricum, acum exista dispozitive speciale, aparatori ce pot fi puse la prize pentru a proteja copilul."

Raspuns mamica: "Da sunt multi copii carora li se par interesante prizele ,dar trebuie invatati ca nu este voie .Eu am invatat-o pe fetita mea care are 2 ani si 10 luni ca nu este bine ca se poate curenta si merge la medic sau mai rau.Si a inteles.Mi se duce ea din cand in cand dar doar atat,incearca sa bage incarcatorul ,ca ne vede pe noi ,dar altceva nu.Dar exista aparatori pentru prize ,sunt practice si stai fara grija."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.