Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De la ce varsta se introduce laptele de vaca si ce % in grasime?

Raspuns mamica: "Eu i-am dat copilului meu lapte praf pana la varsta de 2 ani. Am introdus laptele de vaca sub varsta de un an doar la prepararea anumitor mancaruri. Cred ca este bine sa asculti sfatul medicului pediatru care iti ingrijeste copilul. De obicei medicii recomanda laptele praf cat mai mult timp, chiar pana in jurul varstei de 3 ani."

Raspuns mamica: "Laptele de vaca se introduce dupa varsta de un anisor, un an jumate. Dar daca ai laptic mai bine ii dai lapte matern, iar cand nu mai ai daca bebele are deja un an, poti sa incepi sa ii dai lapte de vaca. Daca laptele de vaca este prea gras il poti indoi cu un pic de ceai, iar dupa 2 ani ii poti da simplu. Cel mai bine sa te consulti cu medicul pediatru!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.