Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici voi obisnuiti sa va uitati la telenovele ? Eu da uneori.

Raspuns mamica: "Bineinteles! Cred ca oricare dintre noi a urmarit o telenovela care i-a placut. Cand eram mai mica nu aveam acces la atatea canale de televiziune si urmaream TVR 1 si urmaream Sclava Isaura. In prezent daca ma capteaza de la primul episod o telenova nu am liniste pana nu o vad pe internet toata chiar daca nu in limba romana."

Raspuns mamica: "Sincer nu urmaresc niciun serial sau telenovela. In schimb fii-mea de 8 luni jumatate cum prinde telecomanda da pe acasa tv. Nu am idee cum nimereste acolo, postul fiind pe canalul 130 si nu stiu cat. Si atunci n-am ce face ma uit si eu. Ma uit mai mult sa vad cum sunt imbarcate, coafate si machiate respectivele actrite."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.