Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am dureri de cap mai mereu. Ce pot face sa dispara?

Raspuns mamica: "Dupa nastere sau esti insarcinata? Daca esti insarcinata un masaj ar fi bun, la tammple, face minuni sau si masajul de relaxare, unii specialisti care cunosc punctele ... fac la picioare si e bun si pentru durerea de cap, sunt anumite solutii cu, care poti sa faci infuzii sau aromaterapia ajuta."

Raspuns mamica: "Trebuie sa mergeti la medic - durerile de cap pot ascunde in spatele lor boli destul de grave. Asa ca nu mai stati pe ganduri si faceti-va programare la un medic generalist. Daca nu va trece cu o pastiluta de antinevralgic, algocalmin sau ibalgin - inseamna ca durerea dumneavoastra de cap este cauzata de altceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.