Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Toata noaptea bebe "sta cu ochii pe tavan" Nu vrea sa doarma deloc. I-am cumparat ieri o lampa care proiecteaza stelute in ideea de a adormi mai usor. Ce sfat mai aveti?

Raspuns mamica: "Cred in primul rand ca bebele nu doarme noaptea pentru ca doarme de doua ori ziua si ultima data - seara. Normal ca nu ii este somn. Incearca sa ii schimbi programul de somn - clar nu este bun cel actual - daca doarme o data ziua este suficient, mai ales ca acum este iarna si ziua mica."

Raspuns mamica: "Daca orele de somn sunt prea multe ziua, el nu mai este obosit ca sa doarma seara. Incearca sa ii faci un program in care sa doarma mai putin ziua, jucati-va mai mult si faceti alte activitati. Inainte de a-l culca, canta-i si spune-i o poveste, oboseste-l."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.