Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum ne ferim copii de soare si ce creme de protectie putem folosi ?

Raspuns mamica: "In primul rand nu ar trebui sa tinem copii la soare. Creme sunt destule in farmacii cu protectie solara de 50 plus, asa nu se va arde. Dar inca o data repet copilul trebuie tinut la plaja de la 8 la 10 maxim si de la 6 seara. Dupa ora 10 dimineata nu ai ce cauta cu un copil pe plaja, asta daca nu vrei sa ti se imbolnaveasca."

Raspuns mamica: "Daca soarele nu este prea puternic este benefic pentru copil sa stea la soare, asa isi ia aportul de vitamina D3 care ajuta la instalarea calciului in oase. Daca soarele este puternic, mai bine nu iesiti din casa sau acopera-i capul cu o palariuta si foloseste creme cu SPF 50+"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.