Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot s-o fac pe fata mea sa bea mai mult lapte praf?

Raspuns mamica: "Copiii, in general, beau sau mananca atat cat au ei nevoie, nici mai mult, nici mai putin, pana ajung la saturatie. Nu fortati fetita sa manance mai mult decat are nevoie sau decat poate. Surplusul il va elimina prin voma si nu cred ca vreti sa ajungeti in aceasta situatie neplacuta."

Raspuns mamica: "Chiar daca nu mananca conform graficului sau tabelului sau nu stiu carei carti ... nu inseamna ca e ceva rau sau nu e un copil sanatos, chiar daca are aceasi varsta cu un altul si acela mananca mai mult nu trebuie sa o fortezi, incearca sa-i dai mai des daca asta te linisteste insa nu exagera, atat timp cat ia in greutate lasa copilul sa manance cat doreste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.