Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cat timp ar trebui sa stea un copil de 6 luni in premergator pe zi ?

Raspuns mamica: "Pe zi? Depinde. Indicat este sa nu lasi copilul in premergator mai mult de 20 de minute o data. Unii parinti lasa copilul in premergator 30 de minute toata ziua. Eu, sincer l-am lasat mai mult ca-i placea dar l-am folosit de la 7 la 10 luni pentru ca la 10 luni a plecat in pocioare si deja facea prostii cu premergatorul."

Raspuns mamica: "PAREREA MEA PERSONALA ESTE CA BEBE DE 6 LUNI NU TREBUIE PUS IN PREMERGATOR, ESTE PREA MIC ! Daca totusi optezi sa il pui nu il lasa mai mult de o ora pe zi si asta sub supraveghere si cu pauze ! Daca observi ca bebe da semne de oboseala il iei imediat din premergator !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.