Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Putem da copiilor mici pufuleti?

Raspuns mamica: "Da, puteti sa ii dati unui copil care este mai mare de 1 an, adica mai bine spus peste un an deoarece daca este mai mic si mananca pufuleti a-ti vazut ca ei se lipesc si se pot lipi de gat si sa nu poata inghiti si se poate ineca si mai bine evitati, ca se poate si fara pufuleti."

Raspuns mamica: "Da, ii poti da pufuleti insa sa ai grija sa nu fie sarati; eu le-am dat inainte de un an desi nu este prea recomandat, sincer nu stiu daca sunt naturali asa cum pretind, dar nu le-am dat nici eu multi, acum mananca foarte rar ai mei, de fapt mai mult pentru surpriza iau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.