Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot sa raman insarcinata daca am un sterilet mai vechi?

Raspuns mamica: "Stiu ca steriletul ajuta la prevenirea unei sarcini dar sa stii ca nu este sigur 100%. Iar in ceea ce priveste vechimea steriletului, ar trebui sa mergi sa vorbesti cu un medic ginecolog, deoarece sunt femei care il cam uita si 10 ani, el trebuie schimbat mai des, la 5-6 ani ar fi bine."

Raspuns mamica: "Nicio metoda de contraceptie nu este 100% sigura, iar daca mai este si un sterilet care a fost pus in urma cu ani buni, esti descoperita si predispusa oricand la o sarcina nedorita. E de mirare ca si-a facut efectul pana acum. Oricum ar trebui scos si de pus altul, daca v-ati simtit bine cu aceasta metoada de contraceptie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.