Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cand faci sex este normal sa ai dureri ?

Raspuns mamica: "Cand ai relatii sexuale nu este normal sa ai dureri sau cel putin nu mereu sau nu pe tot parcursul contactului sexual. Asa ca eu iti recomand o vizita la medicul ginecolog pentru un control mai amanuntit, dar sa ii spui ca te doare cand ai contact sexual."

Raspuns mamica: "Nu este normal sa ai dureri, poate ai o infectie ceva sau o ciuperca. Daca este prima data dupa mult timp fara sex, sa zic ca merge, dar daca durerea persista nu mai sta pe ganduri, ceva nu este in regula, mergi neaparat la un ginecolog si explica-i ce problema ai!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.