Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Fara menstruatie de 2,5 luni, dar teste negative - ce se intampla?

Raspuns mamica: "Exista femei care au menstruatia neregulata, dar daca tie pana acum 2,5 luni ti-a venit regulat, adica in fiecare luna, atunci ar fi bine sa mergi la un medic ginecolog ca poate fi vorba de o infectie urinara si netratata iti poate aduce multe neplaceri."

Raspuns mamica: "Este foarte grav ca nu ai mers pana acum la medicul ginecolog, in conditiile in care nu ai mai avut menstruatia de mai bine de 2 luni. Mergi de urgenta la un ginecolog pentru a afla exact cauza si pentru a primi un tratament adecvat. Pe de alta parte, si testele de sarcina sunt sigure 99,9%, adica mai este o sansa de 0,1 %"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.