Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Copilul meu se va naste in curand. Ce fel de sac de dormit pentru bebelusi ar trebui sa cumpar si ce ar trebui sa poarte pe interior?

Raspuns mamica: "Avand in vedere ca ne aflam in perioada rece a anului - sacul de dormit e necesar atat pentru un nou-nascut cat si pentru copilasi pana la 4-5 ani. Puteti achizitiona un sac de dormit din bumbac, iar pe dedesubt ii puteti da o camasuta de corp si un pantalonas subtire."

Raspuns mamica: "Daca optati pentru un sac de dormit cu toate ca chiar daca este iarna in casa este o temperatura normala pentru un nou-nascut si nu cred ca ii va fi frig. Dar daca optati pentru una atunci sa fie clar din bumbac, cu toate ca bumbacul tine ud daca transpira."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.