Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » « inapoi

Cate mese principale si cate gustari trebuie sa-i dau copilului meu?

Raspuns mamica: "In cazul in care copilul dumneavoastra e trecut de varsta de un anisor - pe zi, un copil, indiferent de varsta, trebuie sa aiba 3 mese principale pe zi si 2 gustari. Ii puteti da dimineata laptic cu cereale, la pranz supica/ciorbita si piure sau pilaf si seara ii puteti da un iaurtel cu biscuiti. Intre mese ii puteti da cate un fruct."

Raspuns mamica: "Daca are peste 1 an atunci ar trebui sa aiba un mic dejun care sa includa lactate, paine care este foarte importanta, fructe, ceai. Apoi pranzul care trebuie neaparat sa contin a ca fel principal supa, ciorba si felul doi optional daca mai vrea. Ca si gustari poti da fructe, gris cu lapte, orez cu lapte piure de fructe. Iar seara poti sa ii dai spre exemplu gris cu lapte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.