Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce obiceiuri interesante de Paste sunt in zona voastra?

Raspuns mamica: "Eu sunt ddin Buzau. Obiceiuri nu sunt cine stie ce. Se inrosesc oua in joia mare, sse merge sa iei lumina sambata noaptea, vinerea mare care vrea, poate si are dispozitie tine post negru, duminica mancarea sa fie gata (ciorba de miel, drob, sarmale etc). Unii, mai ales cei in varsta, cand se duc sambata sa ia lumina raman la slujba pana duminica dimineata si iau de la biserica anafora si aghiasma."

Raspuns mamica: "In seara de inviere toata familia mergem la biserica si asteptam invierea Domnului. Dupa care luam lumina si mergem la cimitir la capetele celor morti si umplem mormintele cu lumanari. E ceva special, o feerie aparte. Venim acasa ciocnim oua rosii si dam Hristos a inviat!!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.