Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa am dureri de coaste?

Raspuns mamica: "Daca sunteti insarcinata in ultimul trimestru sau chiar in ultimele saptamani, atunci da, este normal. Copilul este mai mare, isi face loc si se pregateste sa iasa, sa vina pe lume. Daca sunteti insarcinata doar in cateva luni, durerile nu sunt normale. Medicul dumneavoastra va va face un consult si o ecografie pentru a vedea despre ce e vorba."

Raspuns mamica: "In sarcina, femeile insarcinate se manifesta diferit de la una la alta, acum depinde in cate luni esti insarcinata, daca esti printre primele luni insarcinata atunci nu prea sunt normale, orice durere in sarcina nu-i prea buna, toate durerile le simte si bebele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.