Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Oferiti celor dragi produse hand made? Ce anume si de unde le cumparati.

Raspuns mamica: "Din pacate, la noi in tara, nu este prea apreciat lucrul de mana, ca in tarile straine. Eu le ofer celor dragi lucruri hand made, facute de mine si fiica mea de 4 ani. Facem felicitari prin tehnica quilling, decoram cu tehnica servetelului perii si cutiute de lemn."

Raspuns mamica: "Da, eu am mare incredere in produsele hand-made; eu cumpar si sunt foarte multumita. Spre exemplu, eu folosesc si implicit toata familia sapunurile hand made care pe langa faptul ca sunt naturale miros si foarte bine, mai ales cel de trandafiri. Va recoman, nu numai sapunuri, sunt si creme si geluri de dus."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.