Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Credeti ca acei copii care sunt mai rasfatati, cu care parintii sunt mai buni si mai apropiati, devin oameni mai inteligenti ?

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea un copil rasfatat nu va deveni mai bun si in nici intr-un caz mai inteligent. Deoarece fiind rasfatat nu va fi obisnuit sa faca lucrurile pe cont propriu .Dar daca parintii sunt buni cu el asta nu inseamna ca trebuie sa devin rasfatat, a fi bun cu propriul copil nu inseamna ca trebuie sa faci tot ce iti cere el. Fii foarte atenta sa nu il transformi intr-un copil prea rasfatat si apoi sa iti zica ca esti rea daca nu faci asta, sau asta etc., sa nu dai in extrema."

Raspuns mamica: "E bine sa-ti rasfeti copilul din cand in cand, insa trebuie sa faci diferenta dintre rasfat de ala tip alint si rasfatat cu dragoste, un copil care este iubit si care sunt apropiati de parinti cu siguranta va creste increzator si un om bun, nu exista iubire prea mare pentru copilul tau. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.