Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, cum va intelege-ti cu soacrele? Exista cineva in relatie perfecta?

Raspuns mamica: "Relatie perfecta nu exista, dar daca exista un pic de respect de ambele parti relatia poate fi buna ! Eu zic ca e foarte important sa existe o relatie cordiala intre nora si soacra ! Astfel toata lumea e multumita si tu si sotul si socrii si parintii tai pentru ca vor avea parte de acelasi tratament din partea sotului tau, asa cum ii tratezi si tu pe socri!"

Raspuns mamica: "Eu ma inteleg bine cu socrii. Sunt si mai tineri si oameni instruiti in sensul ca socrul meu e profesor foarte apreciat si soacra mea lucreaza in finante, mai precis la FISC. Au mai existat si unele discutii, la nervi, oboseala, insa am stiut sa le depasim. Pot sa spun ca traim in aceeasi casa si pentru ca-i respectam si nu am facut nimic fara sa le cer parerea, ne ajuta in toate privintele. Sunt norocoasa. Am o soacra moderna!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.