Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce planuri aveti pentru 1 mai? Noi facem treaba acasa, dam o soba jos, tencuim si varuim peretii, ca doar de-aia ii zice 1 mai muncitoresc! :)

Raspuns mamica: "Eiii... ce-i si cu 1 Mai! Nu este doar o zi normala ca oricare zi? De 1mai... am lucrat... am facut mancare... am spalat rufe... am cusut... ca doar nu trebuia sa las pe a doua zi! Iar spre seara am ajuns si pe la gradina sa-mi ud un pic recolta! Deci a fost o zi muncitoreasca!"

Raspuns mamica: "Am fost invitati de cumatri sa mergem la gratar, dar a trebuit sa ii refuzam deoarece tati lucreaza ! Eu am facut curatenie in casa, am facut ceva de manacre, am iesit cu fetita la plimbare... am socializat cu alte mamici si am stat pe net pentru a raspunde la intrebarile de pe ajuta o mamica...."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.