Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce le pregatiti copiilor pentru pachetelul de la scoala?

Raspuns mamica: "Eu pregatesc tot felul de sandwich-uri ... fetita mea prefera painica neagra cu sunculita, branzica. Nu lipseste un fruct din pachet niciodata: o banana, o mandarina, un mar. Ne place si painica cu carnita pane, cozonac de casa, biscuiti de casa, chec ...."

Raspuns mamica: "Si eu le pregatesc sandwich-uri. Asa i-am invatat de mici. Si-apoi, la noi in casa nu se prea folosesc produse din comert. De asemenea, le mai dau placintute, cornuri, biscuiti. Le facem impreuna si sunt atat de bune.... Cred ca e timpul sa avem grija de ceea ce mancam si nu sa ne uitam dupa ambalaje lucioase."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.