Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca ati avea posibilitatea, ati duce fetita la gimnastica, chiar si in alt oras?

Raspuns mamica: "Draga mamica din fericire pentru mine si pentru fetita mea avem chiar in orasul unde locuim o sala speciala de gimnastica pentru copii. Dar in nici un caz nu as merge in alt oras chiar daca as avea posibilitati materiale. Nu cred ca se merita."

Raspuns mamica: "Eu incurajez orice tip de sport, chiar daca pentru a-l practica ar trebui sa imi duc fetita in alt oras. Sportul face ca dezvoltarea fizica a copilasilor sa fie frumoasa si armonioasa. In concluzie draga mea, daca ai posibilitatea financiara, du-o la gimnastica chiar si in alt oras."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.