Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am dureri in sarcina?

Raspuns mamica: "Nu este bine sa ai nici un fel de dureri in sarcina si mai ales in zona abdominala. Cel mai bine este sa mergi la medicul ginecolog care iti monitorizeaza sarcina si fa un control. Doar el iti poate spune cauza exacta si iti poate recomanda un tratament adecvat."

Raspuns mamica: "In general ne mai doare spatele, burta datorita presiunii copilului, datorita pozitiei in care se afla, dar acum depinde si de intensitatea si frecventa durerii si daca este in partea abdominala sau mai jos, mergi la ginecolog si vezi ce iti spune si poate iti face si o ecografie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.