Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fiica mea de 5 luni uraste sa fie infasata, dar daca nu o infas se loveste pe fata si se trezeste. Are cineva alta solutie?

Raspuns mamica: "Eu nu recomand infasatul. Este o metoda traditionala dar parerea mea este ca mai mult chinuie copilul decat il ajuta. Daca se trezeste din cauza manutelor, incearca sa o adormi la loc, pana se va obisnui sa nu se mai trezeasca la fiecare miscare a corpului."

Raspuns mamica: "Eu una nu sunt de acord cu infasatul copilului si nici neonatologii nu recomanda infasatul. Toti copii mici se lovesc sau se zgarie, eu pentru a evita zgariatul pe fata al fetitei mele ii bagam mereu cand se culca manusi din bumbac foarte subtiri si nu am mai avut nici o problema."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.