Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Voi avea preeclampsie in sarcinile viitoare?

Raspuns mamica: "Preeclampsia apare atunci cand tensiunea sagvina creste. Daca ai mai avut preeclampsie si in sarcina anterioara este foarte posibil sa mai ai si in sarciniile viitoare. Riscul este mai ridicat decat la femeile care nu au facut preeclampsie. Trebuie sa te monitorizeze foarte atent medicul tau."

Raspuns mamica: "Daca ai avut preeclampsie inainte este foarte foarte probabil sa ai si la sarcinile viitoare. Depinde cat a fost de grava, la sarciniile viitoare ai sanse cuprinse intre 20 si 60% la apara. Trebuie sa te odihnesti foarte mult, sa eviti activitatile fizice, sa ai o dieta echilibrata ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.