Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce nu pot sa mananc branzeturi moi in timpul sarcinii ?

Raspuns mamica: "Deoarece branza moale se face cu si din lapte proaspat, lasat la prins si incalzit atat cat poti tine degetul in el. Nu este procesat prin fierbiere, deci toate bacteriile din lapte raman active in branzica care vor ajunge in corpul dumneavoastra si implicit la bebe."

Raspuns mamica: "Nu este recomandat sa mananci branza moale in sarcina deoarece branza moale se face din lapte care nu este fiert si deci poate contine bacterii pe care le poti lua si astfel poti face, spre exemplu, enterocolita si astfel poate ajunge acele bacterii si la bebelus."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.