Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa am o secretie in ultima etapa a sarcinii?

Raspuns mamica: "Daca esti in ultima etapa a sarcinii, cred ca secretia ta e de fapt dopul gelatinos pe care trebuie sa-l elimini inainte de nastere. Pierderea acestui dop,inseamna ca bebelusul se pregateste sa vina pe lume si sa te cunoasca, e semnul de inceput al travaliului."

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa iti iei analiza aia pe lama ca sa vezi daca nu e o infectie; si eu am avut cam pe toata perioada sarcinii o secretie, fara miros, insa destul de jenanta, din cate am inteles sunt multe femei care se confrunta cu astfel de secretii, dar se pot tratamapar de la raceli sau pot fi infectii cum ar fi candidoza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.