Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Ce stiti despre luxatia congenitala la sold, displazia la fete ?

Raspuns mamica: "Displazia de sold este o boala congenitala care afecteaza dezvoltarea normala a copiilor, constand in dezvoltarea anormala a articulatiei soldului. Poate fi doar la un sold sau poate fi la ambii si se vede la nastere sau la cateva luni. Displazia este o boala care nu poate fi prevenita deci nu este din cauza voastra, nu puteati face nimic. Dar trebuie tratata din timp adica cand sunt mici pana la 1 an, deoarece mai tarziu vor fi afectate dezvoltarea celululor nervoase."

Raspuns mamica: "La nastere bebeilor li se face un control in care medicul constata daca sunt sau nu probleme. In special fetitele sunt predispuse sa aiba probleme. Cu cat este descoperita mai repede cu atat este mai bine din acest motiv la 6 luni la fetite se face radiografie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.