Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce pot sa fac pentru a calma colicile copilului?

Raspuns mamica: "Singurele metode sunt siropelurile Espumisan, Sab-Simplex, Debridat sau poti sa ii pui comprese caldute pe burtica sau sa o ti pe burta ta si o sa vezi ca se linisteste. Eu dormeam cu ea pe burta si se linistea, dormea foarte bine si aproape toata noaptea."

Raspuns mamica: "Daca nu merge prin masarea burticii, incercati sa-i dati apa de colici - Gripe Water sau ceiut special pentru durerile de burtica a bebelusilor. Se mai gasesc niste picaturi - Sab-Simplex sau Colief - sunt bune si acestea si isi fac efectul foarte repede."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.