Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce superstitii aveti de martisor? In afara de babe :)

Raspuns mamica: "Pe 31 martie legam snurul martisorului ce l-am purtat toata luna, intr-un copac cat mai frumos si cat mai mare. Si ne punem in gand dorintele ce am vrea sa ni se indeplineasca anul acesta. Daca pomul este bogat in floare, sigur dorintele se vor indeplini."

Raspuns mamica: "La sfarsitul lunii martie, aruncam martisoarele in sus pentru ca fericirea sa fie mare cat este cerul. Fetele dau flacailor din sat cate un martisor. Mamicile leaga un banut de aur cu fir de martisor la mana copilasilor, pentru a fii feriti de boli ."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.