Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati incercat vreodata dusul rece? Este recunoscut ca si tratament medical pentru cei cu o circulatie periferica slaba a sangelui. Eu, vara, il "incerc" - la sfatul medicului - macar odata pe saptamana.

Raspuns mamica: "Cand eram tanara, mai faceam dus rece ... dar acum nu as mai face pentru nimic in lume. Am devenit o persoana foarte friguroasa de un timp incoace ... Ma imbrac foarte bine cand este frig, imi place soarele, baia calda ... un dus rece in nici un caz .."

Raspuns mamica: "Si eu am o circulatie periferica deficitara, dar parca sunt prea friguroasa ca sa ma mai fac si astfel de socuri cu dusuri reci. Cu siguranta are efect pentru ca am mai auzit de metoda asta, poate la vara sa fac o exceptie si s a incerc si eu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.