Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am nevoie de sfaturi in legatura cu testele de sarcina.

Raspuns mamica: "Testele de sarcina se fac cam dupa 2 spatamani de la contactul sexual, e mai sigur, unele teste pot iesi negative chiar daca esti insarcinata din cauza hormonului scazut de HCG, iar la unele poate sa fie a doua liniuta, care confirma sarcina, un roz pal, ceea ce inseamna ca esti insarcinata."

Raspuns mamica: "Un test de sarcina se face de obicei in momentul in care menstruatia ti-a intarziat si stii ca ai facut sex neprotejat in perioada ovulatiei. Se pot face dimineata la prima urina sau sunt cele pe care le poti face in orice moment al zilei. Daca apare o singura liniuta nu esti insarcinata. In cazul in care apare si cea de-a 2-a liniuta, esti insarcinata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.