Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Copiii dumneavoastra realizeaza serbare de 8 Martie?

Raspuns mamica: "Da, intotdeauna au facut serbari de 8 martie, dar la solicitarea noastra a parintilor. De multe ori invatatoarea nu voia din cauza problemelor sesizate in mai multe scoli despre cadouri si altele. Noi am considerat un gest de apreciere la adresa doamnei invatatoare pt. efortul dumneaei, mai ales ca nu ne-a fost impus ci a fost alegerea noastra ca parinti. In plus intotdeauna a organizat serbari foarte frumoase si emotionante."

Raspuns mamica: "Al meu a avut 100 de zile de scoala si nu mai face si serbare de 8 martie. Desi as fi vrut sa faca o serbare pentru ca banuti se strange pentru domana :D , si mi-ar fi placut sa ii aud cantand cantecele pentru mame si poezii. Dar poate la anul vor face."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.