Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Unii parinti sunt excesiv de protectori, altii mai mult indiferenti. In ce categorie va incadrati?

Raspuns mamica: "Sunt cu siguranta una dintre mamicile cele mai protectoare. Si spun asta fiindca toata grija mea se reflecta in comportamentul copiilor. Cel mare de exemplu era in clasa a iv si nu stia sa se lege singur la sireturi. Acum e a V a, dar nu iese din casa neverificat :) Cea mica e inca dependenta de mine are 2 ani jumate. Sper sa nu fac aceleasi greseli si in cazul ei. La un moment dat trebuie sa incetezi sa-i dadacesti."

Raspuns mamica: "Cred ca exista si parinti care se incadreaza undeva la mijloc. Pana acum, desi fetita mea este mica, cred ca sunt undeva la mijloc tinzand mai mult spre protectoare, dar este si normal deoarce eu o protejez acum cand ea nu poate. As vrea sa-i dau si libertate cand va fi cazul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.