Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata si am o infectie - vreun sfat?

Raspuns mamica: "Nu toate antibioticele pot fi daunatoare fatului sau interzise pe timpul sarcinii, insa se i-au numai la recomandarea medicului, care stie cel mai bine cum sa va protejeze si sa nu puna in pericol sanatatea sau viata micutului. O infectie netratata poate fi mai grava decat antibioticele."

Raspuns mamica: "Da, un sfat ar fi sa mergi la medic numaidecat, o infectie este periculoasa pentru copil, ii ataca ochisorii etc depinde de infectie, se pot trata su unguent daca e locala sau ovule sau cu antibiotic; si eu am avut infectii in sarcina si le-am tratat de fiecare data si copilul este sanatos."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.