Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum sa inveti copilul aceleasi cuvinte in doua limbi? Copilul meu are 1 ani si 4 luni, eu sunt romanca, tatal are alta nationalitate. Problema e ca unele cuvinte le spune in romana altele, in cealalta limba. Desii intelege un lucru fie ca ii spui intr-o limba sau cealalta nu il poate pronunta decat in una dintre ele. Ce sa fac sa poata pronunta in ambele limbi?

Raspuns mamica: "... la varsta asta invata singur, un copil invata mult mai repede decat un adult, problema este ca copilul este prea mic inca nu vorbeste, abia daca scapa cateva cuvinte la 1 an plus... daca spune cateva cuvintele in ambele limbi e super, singurul lucru care poti face este sa vorbiti in ambele limbi si el sa asculte."

Raspuns mamica: "Copilasul este inca micut, nu vorbeste bine inca ... Cand o sa mai creasca o sa poata pronunta cu usurinta cuvintele in ambele limbi. Este un lucru bun sa invete de mic doua limbi, copii invata cu usurinta la varste mici. Poti incerca sa pronunti cu el cuvintele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.