Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Rubeola pentru un bebelas de 8 luni? Espe posibil?

Raspuns mamica: "Da este posibil... rubeola este una din bolile copilariei si poate aparea la orice varsta. Cu cat o face mai devreme cu atat mai bine pentru ca trebuie tinut in casa, iar cand sunt mai mari nu prea poti sa-i mai tii. Ai grija sa nu se scarpine sa-i ramana semne. Pune-i la baita o lingurita de bicarbonat sa i se usuce bubitele."

Raspuns mamica: "Da, fetita mea a facu rubrola pe la 7 luni. Noi nu am apucat sa ii facem vaccinul de la 6 luni din cauxa frigului si a zapezii si ne-am ales cu rubeola. Nu ne-am tratat decat cu medicamentatia prescrisa de dna dr, si nu ne-a ramas niciun semn pe piele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.