Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De unde pot sa cumpar etichete pentru laptele pastrat la frigider?

Raspuns mamica: "Etichete pentru lapte sau pentru orice se gasesc in fiecare supermarket la raionul de papetarie. Nu stiu daca exista etichete speciale pentru lapte, dar din cele albe, colorate, mici sau mai mari le gasiti in supermarket, si minimarket. Asa ca nu trebuie sa cautati prea mult."

Raspuns mamica: "Mami, mai bine cumperi din librarii etichete albe (cele care se folosesc la scoala de pus pe caiet de exemplu si pe care elevul isi scrie numele si clasa). Nici eu nu am auzit de etichete speciale pentru laptele pastrat la frigider, dar cu siguranta si etichetele astea din librarii sunt bune si mai ieftine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.