Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

V-ati simtit folosite vreodata de partenerul vostru?

Raspuns mamica: "Nu niciodata. Nu are de ce sa se foloseasca de mine. Dar daca ar fi facut asta vreodata s-ar fi dus de la inima mea si probabil nu ar mai fi fost acum langa mine. Dar uneori noua femeilor ni se mai si pare. Deci fii atenta poate asta e doar in capul tau."

Raspuns mamica: "Nu, niciodata. Am mai avut discutii de genul "vrei totul pe tava" dar nu a fost nimic serios. Sunt situatii in care tu faci totul si el nu te ajuta mai deloc si atunci ai senzatia asta de folosire, dar la noi nu a fost cazul. E foarte rau sentimentul asta, iti da o totala neincredere in cel de langa tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.