Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati folosit Esberitox pentru cresterea imunitatii ? Este eficient ?

Raspuns mamica: "Nu am folosit esberitox, ce firma il face? Din denumire imi dau seama ca este naturist. Eu am folosit lantigen B, imunogrip, broncho-vaxom, septilin, imunogrip junior, multi sanosvit, ribomunyl, isoprinosine, ceaiuri pentru cresterea imunitatii si multe altele .."

Raspuns mamica: "Nu am folosit, deoarece nu sunt de acord cu suplimentele pentru imunitate. Daca tot doresti produse naturiste, incearca sa le folosesti in stare primara, fara a fi procesate. Cred ca siropul de muguri de brad, mierea de albine, lamaia, murele sunt sunt, in mare masura , mai bine asimilate de organism. Totusi, daca medicul ti-a recomandat, poate este bun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.