Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

A cumparat vreo mamica de pe cbstore ? Magazinul lui Catalin Botezatu. As dori sa cumpar o camasa cadou (si-o doreste sotul si vreau sa-i fac o surpriza)

Raspuns mamica: "Am vazut ca au lucruri foarte frumoase , dar eu nu am cumparat niciodata de la ei de pe site. In schimb prietena mea a comandat de la ei si a fost multumita de produse - de foarte buna calitate, livrare prin curier in 48 de ore. Chiar era foarte foarte multumita."

Raspuns mamica: "Nu am cumparat mami si nici nu am de gand sa o fac! sunt niste haine cu pretrui exorbitante! Pot gasi haine de calitate superioara celor de pe site-ul de care zici si mai ieftine... eu nu ma omor dupa hainele de firma... faci ce crezi!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.