Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cat timp poate laptele de san sa ramana proaspat la frigider? Este bun un recipient de plastic pentru depozitare?

Raspuns mamica: "Eu am hranit bebita mea timp de 3 saptamani cu lapte muls de la mine si pastrat la frigider. Din cate stiu laptele rezista la temperatura camerei (maxim 25 grade) timp de 24 de ore, la frigider maxim 5 zile, iar la congelator pana la 3 luni. Eu am utilizat recipiente de plastic sterile cumparate de la farmacie (cum sunt cele pentru recoltarea urinei, asa am invatat la cursul de puericultura, se gasesc de diverse dimensiuni si mi se par foarte ieftine si practice) pe care notam data si ora mulgerii laptelui. Se gasesc si diverse seturi cu recipiente speciale pentru depozitarea laptelui de la o gramada de firme cu produse pentru bebelusi. Important este ca recipientele sa aiba un capac care se inchide foarte bine si inainte de fiecare utilizare sa fie sterilizate."

Raspuns mamica: "Eu una nu am pastrat niciodata lapte muls la frigider. Dar stiu ca poti sa il tii circa 24 de ore la frigider. Cumperi recipiente de plastic pe care le gasesti la orice farmacie si la pastrezi in ele. Iti recomand sa le stetilizezi inainte asta daca nu sunt deja sterile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.